Oktober 2022 – Familiekalenderen er opdateret til 2023

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker lister og skemaer, som giver mig et visuelt overblik. Min familiekalender er en af dem.

Udover vores ugeplaner har vi også en familiekalender hængende på køleskabet hjemme hos os. Hvor ugeplanen er ret detaljeret, giver familiekalenderen et godt overblik over årets aktiviteter for os alle sammen.

Familiekalender

Min print selv familiekalender er en årskalender med én måned på hver side. Du kan vælge at hænge indeværende måned op for overblik. Eller hænge alle siderne i en clips, så I kan bladre frem og se kommende aktiviteter. 

Familiekalenderen er lavet med 5 kolonner, som kan bruges til 5 personer – eller 4 personer + madplan – eller 3 personer + madplan + mærkedage. Du bestemmer helt selv hvad der passer ind hos dig og din familie.

Mine print-selv filer finder du under Gratis Goodies. Du kan få adgang ved at skrive dig på min emailliste herunder. Udover familiekalenderen finder du også en masse lister og skemaer, som kan hjælpe dig med planlægning og overblik i hverdagen.

Familiekalender
Sharing is caring! Del på Pinterest