Har du før siddet og kigget på en blank madplan og været helt tom for idéer til hvad du skal skrive på den? Det har jeg! Utallige gange. Indtil jeg lavede en Opskrift Masterlist, dvs. en idéliste til aftensmaden.

Det er en kæmpe hjælp, når hjernen går i baglås.

Vores idéliste består af alle de retter som jeg ved, at hele familien vil spise og som er forholdsvis nemme og ukomplicerede. Det er ikke nødvendigvis livretter for os alle, men det er genkendelige retter

Opskrift masterlist og 100 idéer til børnevenlig aftensmad

Når jeg laver madplaner bruger jeg ofte kogebøger, madblogs, tilbudsaviser og vores egen opskriftsbog til inspiration, men førhen glemte jeg tit de helt simple favoritter, som ikke har deres egen opskrift; pizza, tacos, biksemad osv. 

Alle de ting står nu på vores Opskrift Masterlist og så kan jeg nemt plukke fra den, når jeg laver madplan.

Du kan få skabelonen tilsendt ved at skrive dig op på min emailliste. Så får du samtidig en liste med 100 idéer til børnevenlig aftensmad.

Min Opskrift Masterlist er lavet i samme design som Familiens Opskrifter, så hvis du allerede har downloaded den, så passer denne liste perfekt ind. 

Du kan selvfølgelig også bruge den alene. 

Opskrift Masterlisten har to sider. På første side er der plads til at du kan inddele dine opskrifter efter farver. Fx. Rød = kødretter, grøn = vegetarretter, blå = pastaretter ELLER rød = gæstemad, grøn = hurtigmad = blå = billig mad.  Find et system, der passe bedst til dig, så du hurtigt kan finde den opskrift du skal bruge.

Du kan printe alle de sider du vil til dit eget brug.

Få dine prints her

Vil du have adgang til Gratis Goodies? Det koster kun din emailadresse.

Sharing is caring! Del på Pinterest