Hvem ville ikke gerne have sin egen personlige kogebog. Fyldt med alle yndlingsretterne, alt det du ved du kan lave og alt det du kan lide. 

Lav din egen personlige kogebog

Jeg har lavet en skabelon til netop sådan en. Tast dit navn og emailadresse herunder, så sender jeg den straks til dig. 

Få dine prints her

Filen indeholder 21 flotte sider, herunder forside, oversigt, sektionsforsider, indekssider, månedsmadplan, ugentlig madplan, opskriftskort. Alt sammen i et lækkert design. Sæt siderne i et ringbind og begynd at fylde op med alle dine yndlingsretter. Sektionerne gør det nemt at finde præcis den opskrift du vil bruge. 

Forside: Find et ringbind med udvendig lomme og sæt forsiden ind der.

Sektionsforsider: Sæt sektionsforsiderne i plastiklommer, så du får en opdeling af dine opskrifter.

Indekssider: Skriv alle sine opskrifter ind i indekset, så har du et godt overblik over dine opskrifter.

Månedens madplan: Brug månedsplanen til at planlægge familiens måltider i god tid og få et godt overblik over måneden.

Ugens madplan: Print en god stak og hæng en madplan på køleskabet hver uge, så ved familien hvad der er til aftensmad hver dag.

Opskriftskort: Hvis du ikke har mulighed for at printe eller kopiere en opskrift, kan du skrive den ind på opskriftskortet. Det kan også bruges til dine helt egne opskrifter.

21 sider skabelon til din personlige kogebog. Din egen opskriftssamling

Min egen personlige kogebog bruger jeg til at holde styr på alle de retter min familie bedst kan lide. Jeg elsker at det hele er opdelt i kategorier. Og indekssiderne giver mig et godt overblik over de opskrifter, jeg har i mappen.

Når jeg laver madplan til den kommende uge, er det altid en blanding af retter, som jeg ved at børnene kan lide og nye opskrifter, som jeg gerne vil afprøve. De nye opskrifter gemmer jeg i ‘Andre Opskrifter’-sektionen indtil de enten kvalificerer sig til en plads i vores opskriftssamling eller kasseres.

Giv den personlige kogebog i gave

Den personlige kogebog er den perfekte gave til et ungt menneske, der skal flytte hjemmefra eller et par, der skal til at starte familie. Så hvorfor ikke lave en flot mappe  med kendte opskrifter fra barndomshjemmet og masser af plads til nye opskrifter.

Jeg har ihverfald planer om at give en mappe til mine egne børn, når de engang flytter hjemmefra. Fyldt med opskrifter på alle de retter, som de bedst kan lide, så de selv kan lave mad ‘som mor lavede det.’ 

Få dine prints her

Udfyld dit navn og mail herunder, så sender jeg straks forsiderne til din nye personlige kogebog. Er du allerede skrevet op på min emailliste, kan du hente din bog under 'Gratis Goodies'

Sharing is caring! Del på Pinterest