Mange børn begynder tidligt at interessere sig for tal og bogstaver. Især tal bliver øvet flittigt, når børnene skal vise hvor meget de kan tælle til. Det er straks lidt sværere at genkende tal, når de ser dem på skrift. Men her kan banko være en stor hjælp.

Banko spil for børnehavebørn

Jeg har lavet et bankospil for børnehavebørn, som lærer børnene at genkende tal og som samtidig er rigtig sjovt at spille sammen.

Sættet består af 8 forskellige bankoplader og et ark med tallene 1-20.

Klip bankopladerne og tallene ud og læg tallene i en lille pose eller taske, så I kan trække tal derfra. I kan bruge mønter til at lægge på de rigtige tal på bankopladerne, eller laminere dem og krydse tallene over med en whiteboard marker, som vi har gjort. Så er de lige til at tørre over med en serviet, når spillet er slut.

Vi har haft mange timers sjov med banko hjemme hos os. Da børnene var små viste jeg sedlen med tallet, mens jeg sagde det højt, så de lærte at genkende tallet. Senere kunne de finde tallet uden at kigge på min seddel. Og inden der var gået lang tid, kunne de selv læse tallene op, når vi spillede.

Print selv banko for børnehavebørn

Få dine prints her

Udfyld dit navn og mail herunder, så sender jeg straks bankospillet til dig. Er du allerede skrevet op på min liste, kan du hente din bog under 'Gratis Goodies'

Sharing is caring! Del på Pinterest