Jeg elsker mine ugeplaner, som hjælper både mig og min familie med at få et godt overblik over ugens aktiviteter.

Vores ugeplan hænger i en ramme i køkkenet, hvor vi alle sammen kan se den. Vi noterer alle fritidsaktiviteter, legeaftaler, møder og aftaler. Det er især en stor hjælp for min store pige, som er begyndt selv at lave sine legeaftaler. Med ugeplanen kan hun hurtigt se om hun kan sige ja til at lege i morgen, eller om hun skal til svømning eller har planer med familien.

Skabeloner til ugeplaner og madplaner

Jeg har lavet flere forskellige designs af ugeplaner, så der er en der passer til alle. Du kan få en – eller flere – af dem ved at skrive dig op på min emailliste. Det giver dig adgang til Gratis Goodies, hvor du finder alle mine skemaer, oversigter, lister osv. 

Flotte skabeloner til ugeplaner til hele familien

Planen kan hænges på køleskabet eller i en fin ramme et sted hvor hele familien ser den. Hvis du laminerer planen eller lader glasset sidde i rammen, kan du skrive jeres aftaler på med en whiteboard marker, så er det lige til at tørre af til næste uge.

Vi skifter lidt herhjemme mellem de forskellige design, men den vi allerbedst kan lide er den, hvor der er plads til os alle sammen. Ugeplanen har 5 kolonner, så vi har en hver, og en der er for os alle. I den sidste skriver vi fødselsdage og fællesaktiviteter. 

Få dine prints her

Udfyld dit navn og mail herunder, så har du adgang til Gratis Goodies om et øjeblik.

Sharing is caring! Del på Pinterest