Laver du madplan? For mig giver det så meget overskud og ro, når jeg har planlagt ugens måltider og der er handlet ind til det hele. Hvis du endnu ikke er kommet igang med madplaner, kan jeg i den grad anbefale det.

Udover mine lister med idéer og inspiration og min kalender bruger vi også en madplan til overblik for hele familien. Vores madplaner har en fast plads i en ramme i køkkenet, så hele familien kan se, hvad vi skal have til aftensmad.

Skabelon til madplaner i lyserød

Jeg har lavet en skabelon til netop sådan en. Tast dit navn og emailadresse herunder, så får du adgang til Gratis Goodies, hvor du kan hente præcis det design, der passer bedst til dig.

Flotte skabeloner til madplaner

Fordele ved at lave madplaner

Der er mange fordele ved at lave madplaner, udover at det giver dig overskud og ro i hverdagen.

Spar penge – Når du ikke skal i supermarkedet hver dag, bliver du ikke fristet af snacks og spotvarer. Med en god indkøbsliste, kan du holde dig til kun at købe det, du skal bruge.

Spis varieret – Med en madplan, kan du nemmere sørge for at der bliver lavet varieret mad, så du ikke ender med de samme 3-4 retter med hakket oksekød hver uge.

Lev sundere – Planlæg tilbehøret, så der altid er grønt til måltiderne. 

Mindsk madspild – Sæt resterne på madplanen eller lav en ugentlig restedag, hvor I spiser det der er til overs fra de foregående dage

Bliv VIP

I min Gratis Goodies-samling har jeg samlet en masse skabeloner til madplaner i forkellige flotte design. Skriv dig op og vælg præcis det design, som passer allerbedst til dig. Eller print dem alle sammen og skift hver uge.

Skriv dig op her, så kan du logge ind om et øjeblik

Udover madplaner indeholder samlingen også alle mine lister, skemaer og planer. Alle sammen lavet for at hjælpe dig til mere overblik i hverdagen. Du får adgang til dem alle sammen.

Sharing is caring! Del på Pinterest