Da min datter startede i 0. klasse fik hun et skoleskema med hjem, der var fyldt med koder, som tog sin tid at få lært udenad. Da hun startede i 1. klasse blev det endnu værre. Flere lærere, flere fag og mange flere koder. Jeg kan kun forestille mig, at det bliver endnu mere forvirrende efterhånden som hun skifter klassetrin.

Hvem ved hvad ARE TUF 24, CY MOR, CHR IDR IDR osv. betyder uden en kodeaflæser? 

Skoleskema

Herhjemme har vi afkodet skolens skemaer og skrevet fagene ind i et skoleskema, som vi alleammen kan forstå. Det er også meget nemmere for børnene, at se hvilke fag de skal have hver dag.

Vi har et hængende på køleskabet og min datter et hængende på sin opslagstavle på sit værelse også. Jeg elsker, at jeg hurtigt kan se, hvem der er den første lærer på dagen, hvis jeg skal give en besked i Aula og hvilke dage vi skal huske gymnastiktasken. 

Lige om lidt starter lillesøster også i skole og jeg er glad for, at vi ikke skal have to skemaer fyldt med koder hængende.

Jeg har lavet skoleskemaer i flere forskellige designs, så du og dit barn kan downloade og printe præcis det I bedst kan lide. Når det skal hænge fremme, må det gerne være lidt pænt at se på samtidig, ik?

Skabeloner til børns skoleskema

Få dit skoleskema her

Udfyld dit navn og mail herunder, så sender jeg straks et skoleskema, som I kan udfylde og hænge op. Er du allerede skrevet op på min emailliste, kan du hente dit skoleskema under 'Gratis Goodies'

Sharing is caring! Del på Pinterest