Første skoledag er en stor dag, uanset om det er 0. klasse, 5. klasse eller 9. klasse.

Den allerførste første skoledag er helt speciel. Det er en helt ny verden, der skal til at åbne sig for barnet og der er sikkert både en usikkerhed, blandet med forventningsfuld spænding og sommerfugle i maven på den første dag.

For andre skolebørn er det lige så spændende at starte op efter sommerferien, hvor man måske ikke har set sine klassekammerater længe.

Skolepiger med første skoledag-skilt

Første skoledag skal markeres! Tag et billede af dit barn med et flot milepælskort. Tast dit navn og emailadresse herunder, så sender jeg den straks til dig. 

Tag gode billeder på første skoledag

Det er sjovt at have billeder af sine børn fra hver gang de starter et nyt skoleår.

Det bedste minde fra et nyt skoleår, er at tage et billede om morgenen, mens børnene er glade og forventningsfulde

Der er mange måder at få de helt perfekte billeder til et flot serie over skolestart.

Første skoledag-skilt

Jeg elsker at tage billeder af mine børn med et ‘Første skoledag’-skilt. Det hjælper mig med at holde styr på hvilken klasse de startede i, når jeg ser tilbage på billederne.

Tag opstilling foran jeres hoveddør, eller tag et billede af dit barn foran skolen eller på sin plads i klassen den første dag. Det er sjovest når billedet tages samme sted hvert år.

Se barnet vokse

Tag et billede sammen med far eller mor (eller begge) og få de(n) voksne til at stå på samme sted / i samme position, med samme skjorte/jakke, bluse på hvert år. På sådanne billeder er det tydeligt, hvor meget større og ældre barnet bliver, selvom mor og far selvfølgelig ikke forandrer sig. 

Billedet i billedet

Tag et billede af barnet, når det starter i 0. klasse og sæt det i ramme. Lad barnet holde rammen, mens du tager et billede, når det starter i 1. klasse. Sæt det nye billede i rammen. Gør det samme når barnet starter i 2. klasse. På den måde vil du altid have alle første skoledag-billederne i samme billede.

Første og sidste skoledag

Print et stort billede (mindst A4) af dit barn fra hans/hendes første skoledag i 0. klasse og lad ham/hende holde det på sin sidste skoledag.

Skilt til føste skoledag. Milepælskort

Få dine prints her

Udfyld dit navn og mail herunder, så sender jeg straks de flotte milepælskort. Er du allerede skrevet op på min liste, kan du logge ind og hente dem under 'Gratis Goodies'

Sharing is caring! Del på Pinterest